Fast udviklingplan

    Lærerigt og socialt ophold

   Fokus på uddannelse og arbejde

★★★★★

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af over 8 anmeldelser på Facebook

Til forældre​

Som forælder til et barn, som skal anbringes udenfor hjemmet, er det vigtigt for os, at du vælger Tranegården til, fordi du har en tro på og tillid til, at Tranegården er det bedste tilbud til dit barn, når det nu er besluttet, at dit barn vil have bedst af at bo på opholdssted.

På Tranegården bor der ikke unge, som er kriminelle, har misbrug eller unge, som er meget udadreagerende. Derfor tilbydes dit barn et trygt og stabilt socialpædagogisk ophold sammen med nærværende og professionelle voksne.

Vi garanterer, at både du og dit dit barn bliver mødt med en positiv og professionel indstilling.

​Du skal vide, at det er vigtigt for os, at du som forælder føler dig set, hørt og forstået og at du oplever, at vi vil gå meget langt for at få og vedligeholde et godt samarbejde med dig med det fælles mål for øje: Dit barns udvikling og trivsel.

Du skal også vide, at vi ser dig som den allervigtigste samarbejdspartner og at uanset din og dit barns baggrund, så vil du blive mødt med respekt og anerkendelse i vores regi. Vi er slet ikke tvivl om, at du ligesom alle andre forældre - elsker dit barn og at du selvfølgelig ønsker det bedste for dit barn.

Derfor er det vigtigt, at vi holder tæt og god kontakt form af jævnlige telefonopkald, mails og møder minimum hvert halve år og ellers efter behov. Du er altid velkommen til at kontakte pædagogerne i den afdeling, dit barn bor på og forstanderen kan ligeledes træffes på telefon eller mail. Ring hellere en gang for meget end en gang for lidt. Ofte kan hyppig kontakt nemlig udrydde eventuelle misforståelser og bekymringer, som du som forælder kan have.

Hvis I som forældre har lyst til at komme og se stedet, så kontakt os for at aftale et besøg.​

Kontaktoplysninger

Opholdstedet Tranegården

Tranumvej 71 og Godrum 2

9460 Brovst

Telefon: 98 23 58 55 og 98 23 58 56

Forstander tlf.: 23 23 26 13

fondentranegaarden@gmail.com

Afdelingen for børn

Tranumvej 71, 9460 Brovst


Tlf.: 98 23 58 55

Mobil.: 24 82 25 14

Afdelingen for unge

Godrum 2, 9460 Brovst


Tlf.: 98 23 58 56

Mobil.: 21 59 12 72