Fast udviklingplan

    Lærerigt og socialt ophold

   Fokus på uddannelse og arbejde

★★★★★

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af over 8 anmeldelser på Facebook

Visitation​

Når ledelsen på Tranegården kontaktes af en forælder eller en kommune i forhold til et barn/en ung, der skal flytte på opholdssted/botilbud, ser processen typisk således ud:

  1. ​Telefonisk dialog med forstander om, hvorvidt barnet/den unge matcher Tranegården ud fra det materiale (udredning, beskrivelse, undersøgelser mm.), der foreligger i forhold til barnet/den unge samt en vurdering af, om barnet/den unge matcher den eksisterende børn/ungegruppe, pædagogikken på stedet, medarbejdernes samlede kompetencer og ressourcer mm.
  2. Vurderes det, at barnet/den unge matcher Tranegården, kommer den pågældende repræsentant fra kommunen på besøg på Tranegården, normalt barnets/dens unges socialrådgiver eller en anbringelseskonsulent. Ved besøget gives der en rundvisning og Tranegården præsenteres. Her deltager forstander og evt. en medarbejder.
  3. Besluttes det, at der gås videre med sagen, så inviteres barnets/den unges socialrådgiver på besøg sammen med forældrene og for det meste også barnet/den unge. Ved besøget gives der en grundig orientering om Tranegården, og der afstemmes forventninger til opholdet. Her deltager forstander og evt. en medarbejder, gerne den kommende kontaktperson.
  4. Socialrådgiveren, forældrene og barnet/den unge beslutter sig for, om Tranegården er det rigtige tilbud for barnet/den unge.
  5. Aftales det, at barnet/den unge flytter ind, laves der aftaler om konkret indflytning, kontaktperson, økonomi mm.​​

Hvis det er nødvendigt og der er tale om en akut sag, kan processen klares på under et døgn​

Kontaktoplysninger

Opholdstedet Tranegården

Tranumvej 71 og Godrum 2

9460 Brovst

Telefon: 98 23 58 55 og 98 23 58 56

Forstander tlf.: 23 23 26 13

fondentranegaarden@gmail.com

Afdelingen for børn

Tranumvej 71, 9460 Brovst


Tlf.: 98 23 58 55

Mobil.: 24 82 25 14

Afdelingen for unge

Godrum 2, 9460 Brovst


Tlf.: 98 23 58 56

Mobil.: 21 59 12 72